Kā to sagatavot – Ieberiet ieteicamo daudzumu traukā (lūdzu, pārbaudiet ieteicamo porciju lieluma tabulu) Pievienojiet karstu ūdeni (uz pusi mazāk ka iebertā produkta daudzums). Kārtīgi samaisiet un ļaujiet pastāvēt 10 minūtes.
Sastāvs –
Dehidrēta jēra gaļa un gaļīgi kauli (59,5%), dehidrēti augļi un dārzeņi 17,5% (burkāni, ķirbis, cukīni, āboli un dzērvene),vārīti un dehidrēti brūnie rīsi (10%), jēra sirds un plaušas (10%) laša eļļa,olu membrāna,zaļo mīdiju ekstrakts , jūraszāles ( ascophyllum nodosum), Bacillus velezensis (DSM 15544) 1×10 palielināts līdz 9 KVV/g, kurkuma un rozmarīna ekstrakts.
Analītiskās komponentes –
Enerģētiskā vērtība: 470 kcal/100 g
Kopproteīns: 41%
Koptauki: 25%
Mitrums: 12%
Neorganiskās vielas: 4,9%
Kopšķiedra: 1,9%
Kalcijs: 1,4%
Fosfors: 0,69%
Nātrijs: 0,22%
Atsauksmes
There are no reviews yet.