Kā to sagatavot – Ieberiet ieteicamo daudzumu traukā (lūdzu, pārbaudiet ieteicamo porciju lieluma tabulu) Pievienojiet karstu ūdeni (uz pusi mazāk ka iebertā produkta daudzums). Kārtīgi samaisiet un ļaujiet pastāvēt 10 minūtes.
Sastāvs – Dehidrēta jēra gaļa un gaļīgi kauli (59%), dehidrēti augļi un dārzeņi 18% (burkāni, tomati, cukīni, āboli, mellenes, kartupeļi),vārīti un dehidrēti brūnie rīsi (10%), jēra sirds (5%), jēra plaušas (5%) olu čaumalu pulveris , laša eļļa, jūraszāles, Bacillus velezensis (DSM 15544) 1×10 palielināts līdz 9 KVV/g, ķiploku pulveris, kurkuma un rozmarīna ekstrakts.
Analītiskās komponentes –
Enerģētiskā vērtība: 470 kcal/100 g
Kopproteīns: 40%
Koptauki: 15%
Mitrums: 12%
Neorganiskās vielas: 4,9%
Kopšķiedra: 1,9%
Kalcijs: 1%
Fosfors: 0,53%
Nātrijs: 0,22%
Atsauksmes
There are no reviews yet.